Cursussen

Elke maand starten in Energiehaven meerdere cursussen.

Als je voor het eerst kennismaakt met de sport is de Boulderen 101 wat voor jou. Hier is veel aandacht voor veiligheid en de spelregels van boulderen.

Ben je minstens tien keer komen boulderen en wil je je wat meer bezighouden met techniek? Beginnende boulderaars leren de belangrijkste technieken in de Basis techniek cursus: hoe plaats je je voeten? Hoe houdt je spanning in je lichaam? En hoe gebruik je je heupen?

Wie al wat langer klimt, kan terecht bij de Techniek+ cursus. Hierbij gaan de trainers dieper in op de klimtechnieken en leer je nóg bewuster bewegen. Handig als je moeite hebt met specifieke passen of als het maar niet lukt om een niveau hoger te komen. Om baat te hebben bij deze cursus moet je comfortabel 5c kunnen klimmen.

Voor de mensen die echt klimverslaafd zijn is er een wekelijkse Trainingsgroep in boulderhal Zuidhaven. Elke week komt de groep samen om te werken aan klimtechniek en klimfitheid. Om mee te kunnen doen bij deze cursus moet je comfortabel 5c kunnen klimmen.

Bekijk hieronder de beschikbaarheid van de cursussen en schrijf je in! Zijn alle cursussen vol? Check dan de website van boulderhal Zuidhaven voor vergelijkbare cursussen!

 

Deze cursussen zijn bedoeld voor volwassenen. Klik hier voor meer informatie over de jeugdtraining.

Voor intensieve training of meer persoonlijke begeleiding hebben we Personal Training.

Boulderen 101

Leer de basis van boulderen en ontmoet andere beginners
 Beginners
 1 les x 90 minuten 
 Max 10 deelnemers
  €8

Leer in één avond alle basisbeginselen van het boulderen. Hoe moet je beginnen? Waar kun je op letten? En: hoe val je veilig?

We doen een warming-up en geven je een korte introductie in wat technieken. Maar we gaan vooral veel samen klimmen en uitproberen. Deze avond is bedoeld voor degenen die nog nooit of nog maar een paar keer hebben geboulderd. Het is een mooie gelegenheid om andere beginners te leren kennen. Samen ga je snel vooruit!

Let op: entree & huurschoenen zijn niet inbegrepen bij de prijs, dus als je (nog) geen abonnement hebt komt de entree er nog bij. Deze kun je bij binnenkomst betalen aan de bar. Je kan ook gebruik maken van je eigen binnen sportschoenen, bij voorkeur met een witte zool.

Inschrijven Boulderen 101

Basis Techniek

In deze cursus leer je boulderproblemen op te lossen met klimtechniek en zo je niveau hoger te klimmen.
 Niveau 4 t/m 5c
 3 lessen x 120 minuten 
 Max 10 deelnemers
  €64,50

Klim je inmiddels een paar maanden en lijkt het je leuk om beter te worden? Dan is deze cursus perfect voor jou. In de cursus Basis Techniek leer je met techniek boulderproblemen op te lossen en een niveautje verder te komen. Zo wordt er veel aandacht besteed aan hoe te bewegen, voetplaatsing en lichaamspositie in de wand. Om met deze cursus mee te doen is het belangrijk dat je al wat klimervaring hebt. Ben je net begonnen? Doe dan eerst eens mee met boulderen 101.

De cursussen starten op elke eerste dinsdag, woensdag en donderdag van de maand. De cursus betreft drie lessen op opeenvolgende dinsdagen, woensdagen, donderdagen of vrijdagen.  De kosten zijn €64,50 exclusief entree.

Let op! Het is niet mogelijk om af te wijken van de genoemde cursusdata binnen een reeks.

Inschrijven

Je kunt je direct voor de cursus inschrijven en betalen. De les gaat door bij minimaal 4 deelnemers, we informeren je hierover per mail in de week voorafgaand aan de eerste les. Bevestigingsmails belanden vaak in de spambox dus houd deze in de gaten!

Cursus vol of liever een andere dag? https://www.boulderhalzuidhaven.nl/cursussen/  

Inschrijven Basis Techniek

Techniek +

In deze cursus gaan we aan de slag met je sterke en minder sterke punten om je klimtechniek nog verder te verbeteren.
 Gevorderd - ong. 2 jaar klimervaring
 3 lessen x 120 minuten 
 Max 8 deelnemers
  €69,50

Boulder je al langer en heb je behoefte aan wat extra skills? Of merk je dat het niet lukt om nét dat niveau hoger te komen? Schrijf je dan in voor de Techniek+ les. Deze cursus richt zich op jouw sterke en zwakkere punten als boulderaar, om zo je klimtechniek nog verder te verbeteren. Om mee te doen is het belangrijk dat je de basistechnieken goed kent en al wat klimervaring hebt.

De cursus start op elke eerste woensdag (of dinsdag) van de maand. De cursus betreft drie lessen op opeenvolgende woensdagen van 19:00 tot 21:00. De kosten zijn €69,50 exclusief entree.

Let op! Het is niet mogelijk om af te wijken van de genoemde cursusdata binnen een reeks.

Inschrijven

Je kunt je hieronder direct voor de cursus inschrijven en betalen. De les gaat door bij minimaal 4 deelnemers, we informeren je hierover per mail in de week voorafgaand aan de eerste les.

N.B. bevestigingsmails belanden vaak in de spambox dus houd deze in de gaten!

 

Inschrijven Techniek +