Cursussen

Introductie

Iedereen (van 8 jaar en ouder) mag tijdens openingstijd op elk gewenst moment komen klimmen, ook als je geen enkele ervaring hebt (bij jeugd van 8 tot en met 11 jaar moet wel een volwassen begeleider aanwezig zijn).

Je hebt geen cursus of introductieles nodig, wij helpen je op weg.

Neem sportieve kleding mee en sportschoenen (geen buitenschoenen, liefst met lichte zool en zo strak mogelijk). Maar beter en leuker is om klimschoenen te dragen, deze zijn te huur voor €3,50 .

Basis Techniek, niveau 4 t/m 5c

In deze cursus leer je met techniek de boulderproblemen op te lossen en zo je niveau te verbeteren. De cursus betreft 3 lessen van 2 uur en de kosten bedragen 50,- euro excl. entree.

De cursussen vinden doorlopend plaats op woensdagavonden van 20:00 - 22:00 uur. Neem voor startdata en inschrijven contact op via info@boulderhalenergiehaven.nl

Gevorderden Techniek, niveau 5c t/m 6c

Tijdens deze cursus wordt je niveau verbeterd door te kijken naar je minder sterke punten. De cursus betreft 3 lessen van 2 uur en de kosten bedragen 50 euro excl. entree.

De cursussen vinden doorlopend plaats op woensdagavonden van 20:00 - 22:00 uur. Neem voor startdata en inschrijven contact op via info@boulderhalenergiehaven.nl

Small Group Training

Helemaal aan boulderen verslingerd, maar mis je kracht of lenigheid? Of heb je vaak blessures? Dan is small group training echt iets voor jou! Op een leuke en effectieve manier werken aan je kracht, mobiliteit en coördinatie met onder andere turnringen, eigen lichaamsgewicht en ketllebells. Iedere donderdag van 18:00 tot 19:00. Gegeven door de klimfysio’s van Fysiofabriek. Schrijf je in aan de bar. Kosten bedragen 9 euro per les voor leden en mensen die die dag ook gaan boulderen (anders 14,-).