Cursussen

Net begonnen met boulderen of al jaren moeite met een specifieke techniek? Onze instructeurs helpen je graag op weg.

We bieden in 3 wekelijkse cycli de cursus "Basis Techniek" aan, vanaf instapniveau tot Mint/Paars. Daarnaast bieden we de Techniek+ cursus aan, voor iedereen die al comfortabel is in Zwart/Blauw en graag een stapje verder zet en meer bewust wordt van bewegen en klimtechniek.

Bekijk hieronder de cursussen met beschikbaarheid en schrijf je in.

Deze cursussen zijn bedoeld voor volwassenen. Voor meer informatie over jeugdtraining klik je hier.

Wil je intensief trainen of meer persoonlijke begeleiding? We bieden ook Personal Training. Neem contact met ons op via info@boulderhalenergiehaven.nl voor de mogelijkheden.

Basis Techniek

In deze cursus leer je technieken om boulderproblemen op te lossen en een niveautje verder te komen.
 niveau 4 t/m 5c
 3 lessen x 120 minuten 
 Max 8 deelnemers
  €60

Wil je beginnen met boulderen of ben je net begonnen? Heb je net dat beetje extra techniek nodig om een niveautje harder te kunnen klimmen? Dan is deze cursus perfect voor jou.
In de cursus Basis Techniek leer je met techniek boulderproblemen op te lossen en een niveautje verder te komen. Zo wordt er veel aandacht besteed aan hoe te bewegen, voetplaatsing en positionering.

De cursussen starten op elke eerste woensdag, donderdag en vrijdag van de maand. De cursus betreft drie lessen op opeenvolgende woensdagen of donderdagen van 20.00 – 22.00 uur. De kosten zijn €60,- exclusief entree.
Let op! Het is niet mogelijk om af te wijken van de genoemde cursusdata binnen een reeks.

Inschrijven

Je kunt je direct voor de cursus inschrijven en betalen. De les gaat door bij minimaal 4 deelnemers, we informeren je hierover per mail in de week voorafgaand aan de eerste les.
bevestigingsmails belanden vaak in de spambox dus houd deze in de gaten!

Cursus vol of liever een andere dag? https://www.boulderhalzuidhaven.nl/cursussen/  

Wanneer wil je de Basis Techniek volgen?