Jeugd

Voor de jongste jeugd is er een gezellige speelhoek aanwezig. Vanaf 8 jaar mag je zonder instructeur boulderen, maar daar moet wel een volwassen begeleider bij aanwezig zijn. Vanaf 12 jaar mag je zonder begeleiding klimmen. Ben je tussen de 5 en de 17 en neem je een lidmaatschap met trainingen, dan mag je deelnemen aan de jeugdgroep.

Introductie

Iedereen van 8 jaar en ouder mag tijdens openingstijd op elk gewenst moment komen klimmen, ook als je geen enkele ervaring hebt. Bij jeugd van 8 tot en met 11 jaar moet wel een volwassen begeleider aanwezig zijn. Je hebt geen cursus of introductieles nodig, wij helpen je op weg. Neem sportieve kleding mee en sportschoenen (geen buitenschoenen, liefst met lichte zool en zo strak mogelijk). Maar beter en leuker is om klimschoenen te dragen, deze zijn te huur voor €3,50. Heb je de smaak te pakken? Meld je dan aan voor de jeugdtraining.

Komt u met meer dan 3 kinderen dan is klimmen uitsluitend toegestaan onder begeleiding van een instructeur van Boulderhal Energiehaven.
Van tevoren reserveren is hiervoor noodzakelijk!

Jeugdtraining

Ben je tussen de 5 en 17 jaar en neem je een lidmaatschap inclusief trainingen, dan mag je in de jeugdgroep.

Er wordt op de volgende momenten in de week training aangeboden:

Trainingsgroep Water-energie
Wanneer: woensdag 15:00 - 16:00 uur & zaterdag 09:00 - 10:00 uur
Leeftijd: van 5 jaar tot ongeveer 8 jaar

Trainingsgroep Wind-energie
Wanneer: woensdag 16:15 - 17:45 uur & zaterdag 10:15 - 11:45 uur
Leeftijd: van ongeveer 8 jaar tot ongeveer 12 jaar

Trainingsgroep Zonne-energie
Wanneer: woensdag 18:00 - 19:30 uur & zaterdag 12:00 - 13:30 uur
Leeftijd: van ongeveer 12 jaar tot 18 jaar

De kosten bedragen €45,- per maand. Er kan ook worden gekozen voor jeugdtraining inclusief schoentjes voor €51,-. Hiervoor krijgen jeugdleden 2x in de week training aangeboden en naast de training onbeperkt vrij boulderen. Het vrij boulderen buiten de trainingen kan vanaf 12 jaar zelfstandig, van 5 t/m 11 jaar is begeleiding van een volwassene vereist.

Een keer kijken of de jeugdgroep wat voor jou is? Je betaalt dan eenmalig 9 euro. Stuur wel even een mailtje wanneer we je kunnen verwachten.

Komt u met meer dan 3 kinderen dan is klimmen uitsluitend toegestaan onder begeleiding van een instructeur van Boulderhal Energiehaven.
Van tevoren reserveren is hiervoor noodzakelijk!

Uitleg over boulderen van Sem: https://www.youtube.com/watch?v=jdHH7JAnK5A

Kinderfeestjes en schoolgroepen

Verjaardag op komst? Geef een sportief feestje bij Boulderhal Energiehaven! Klimgymlessen met school? Het kan allemaal. Kijk bij groepen voor meer informatie.