Groepen

Kinderfeestje

Een sportief kinderfeestje? Dat kan bij Boulderhal Energiehaven. Na een korte uitleg kunnen de kinderen aan de slag onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Benodigdheden: Sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met lichte zolen). Na een uur (een uur is doorgaans hoe lang de kinderen het volhouden) boulderplezier staat slagroomtaart of chips met limonade klaar. Minimum leeftijd: 8 jaar. Minimaal 6 kinderen, maximaal 8 kinderen. Kosten zijn €16,- per kind. Kinderfeestjes zijn alleen op vaste tijden mogelijk op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag. Kinderfeestjes mogen alleen als groep arriveren en vertrekken. Wij vragen u zich strikt te houden aan de aangegeven aankomst- en vertrektijd.

Neem voor beschikbaarheid en boekingen s.v.p. contact met ons op per mail via info@boulderhalenergiehaven.nl (liever niet telefonisch)

Komt u met meer dan 3 kinderen dan is klimmen uitsluitend toegestaan onder begeleiding van een instructeur van Boulderhal Energiehaven!

Uitleg over boulderen van Sem: https://www.youtube.com/watch?v=jdHH7JAnK5A

Scholen

Boulderhal Energiehaven biedt gymlessen aan voor de bovenbouw van het basisonderwijs, middelbare scholen, mbo en hbo.

Boulderen is laagdrempelig, leerlingen kunnen na een korte instructie meteen van start gaan. Je hebt voor boulderen geen uitrusting, cursussen of klimpartner nodig. Boulderhal Energiehaven is modern en veilig en heeft goede faciliteiten. Er zijn 11 circuits op kleur met in totaal 220 boulders. Een circuit neemt je mee op een tocht door de hele hal en laat je een groot scala aan hellingshoeken, bewegingen, grepen en modules ervaren en geeft je een complete workout. Boulderen verbetert de algehele fitheid. Je traint er kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie, behendigheid, precisie en denkvermogen mee. De lesinhoud wordt aangepast aan de leeftijd, het niveau van de leerlingen en aan het aantal lessen. Er is veel mogelijk!

Neem contact met ons op voor meer informatie, info@boulderhalenergiehaven.nl

Volwassenen

Met vrienden, familie of collega's kun je bij ons terecht om te boulderen, maar wij kunnen ook catering verzorgen. Een bierproeverij behoort ook tot de mogelijkheden. Boulderhal Energiehaven heeft doorgaans tussen de twintig en dertig zeer uiteenlopende bieren, vooral van kleine lokale brouwers.

Meer informatie of boeken? Mail naar info@boulderhalenergiehaven.nl