Groepen

Volwassenen

Vanwege de Corona maatregelen zijn de mogelijkheden voor groepen volwassenen beperkt. Neem contact op voor de keuzes. Met vrienden, familie of collega's kun je bij ons terecht om te boulderen, maar wij kunnen ook catering verzorgen. Daarnaast is er een vergaderzaaltje met capaciteit voor zo'n 25 personen, wifi en een beamer.

Prijzen catering:

Een lunch (€10 p.p.), bierproeverij (€20 p.p.) en borrelhapjes (€4 p.p.) zijn mogelijk. Boulderhal Energiehaven heeft doorgaans rond de dertig zeer uiteenlopende bieren, vooral van kleine lokale brouwers. Ook kunnen wij verschillende plate gerechten (vanaf €15 p.p.) en buffetten (vanaf €22,50 p.p.) verzorgen. 

Prijzen boulderen:

25 jaar en ouder:
t/m 14 personen: €17,00 pp
15 tot 25 personen: €16,00 pp
25-50 personen: €15,00 pp
50+ personen: €14,00 pp

18 t/m 24 jaar:
t/m 14 personen: €16,00 pp
15 tot 25 personen: €15,00 pp
25+ personen: €14,00 pp

Kleine groepen volwassenen (6 personen of minder) kunnen ook zonder begeleiding bij ons terecht. De groep krijgt dan een korte uitleg waarna ze zelfstandig aan de slag kan. Je betaalt dan het reguliere bedrag per persoon. Begeleiding is leuker omdat je dan tips krijgt bij het klimmen. 


Meer informatie of boeken? Mail naar info@boulderhalenergiehaven.nl

Kinderfeestje

Een sportief kinderfeestje? Dat kan bij Boulderhal Energiehaven. Na een korte uitleg kunnen de kinderen aan de slag onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Benodigdheden: sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met lichte zolen). Na een uur (een uur is doorgaans hoe lang de kinderen het volhouden) boulderplezier staat slagroomtaart of chips met limonade klaar.

Minimum leeftijd: 8 jaar. Minimaal 6 kinderen, maximaal 10 kinderen. Kosten zijn €17,50 per kind. Kinderfeestjes mogen alleen als groep arriveren en vertrekken. Wij vragen u zich strikt te houden aan de aangegeven aankomst- en vertrektijd.

Kinderfeestje boeken >

 

Komt u met meer dan 3 kinderen, dan is klimmen uitsluitend toegestaan onder begeleiding van een instructeur van Boulderhal Energiehaven. Van tevoren reserveren is hiervoor noodzakelijk!

Uitleg over boulderen van Sem: https://www.youtube.com/watch?v=jdHH7JAnK5A

Scholen

Boulderhal Energiehaven biedt gymlessen aan voor de bovenbouw van het basisonderwijs, middelbare scholen, mbo en hbo.

Boulderen is laagdrempelig, leerlingen kunnen na een korte instructie meteen van start gaan. Je hebt voor boulderen geen uitrusting, cursussen of klimpartner nodig. Boulderhal Energiehaven is modern en veilig en heeft goede faciliteiten. Er zijn 11 circuits op kleur met in totaal 220 boulders. Een circuit neemt je mee op een tocht door de hele hal en laat je een groot scala aan hellingshoeken, bewegingen, grepen en modules ervaren en geeft je een complete workout. Boulderen verbeterd de algehele fitheid. Je traint er kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie, behendigheid, precisie en denkvermogen mee. De lesinhoud wordt aangepast aan de leeftijd, het niveau van de leerlingen en aan het aantal lessen. Er is veel mogelijk.

 

Neem voor meer informatie en boekingen contact op via info@boulderhalenergiehaven.nl.