Cursussen

Net begonnen met boulderen of al jaren moeite met een specifieke techniek? Onze instructeurs helpen je graag op weg.

Elke maand starten in Energiehaven meerdere cursussen. Beginnende boulderaars leren de belangrijkste technieken in de Basiscursus: hoe plaats je je voeten? Hoe houdt je spanning in je lichaam? En hoe gebruik je je heupen?

Wie al wat langer klimt, kan terecht bij de Techniek+ lessen. Hierbij gaan de trainers dieper in op de klimtechnieken en leer je nóg bewuster bewegen. Handig als je moeite hebt met specifieke passen of als het maar niet lukt om een niveau hoger te komen. Om baat te hebben bij deze cursus moet je comfortabel mint kunnen klimmen. (5c).

Heb je geen zin in wekelijkse lessen, maar vind je het wel leuk om eens met een trainer te klimmen? Doe dan mee met onze workshops of maandelijkse Social Night.                       

Bekijk hieronder de beschikbaarheid van de cursussen en schrijf je in!

Deze cursussen zijn bedoeld voor volwassenen. Klik hier voor meer informatie over de jeugdtraining.

Voor intensieve training of meer persoonlijke begeleiding hebben we Personal Training. Neem contact op via info@boulderhalenergiehaven.nl voor de mogelijkheden.

Boulderen 101

Leer de basis van boulderen en ontmoet andere beginners
 Beginners
 1 lessen x 90 minuten 
 Max 10 deelnemers
  €7,50

Leer in één avond alle basisbeginselen van het boulderen. Hoe moet je beginnen? Waar kun je op letten? En: hoe hou je het veilig?

We doen een warming-up en geven je een korte introductie in wat technieken. Maar we gaan vooral veel samen klimmen en uitproberen. Deze avond is bedoeld voor degenen die nog nooit of nog maar een paar keer hebben geboulderd. Het is een mooie gelegenheid om andere beginners te leren kennen. Samen ga je snel vooruit!

Let op: entree is niet inbegrepen bij de prijs, dus als je (nog) geen abonnement hebt komt de entree er nog bij. Deze kun je bij binnenkomst betalen aan de bar.

Inschrijven Boulderen 101

Basis Techniek

In deze cursus leer je technieken om boulderproblemen op te lossen en een niveautje verder te komen.
 4 t/m 5b - Fluo groen t/m mint
 3 lessen x 120 minuten 
 Max 8 deelnemers
  €60

Klim je inmiddels een paar maanden en lijkt het je leuk om beter te worden? Dan is deze cursus perfect voor jou. In de cursus Basis Techniek leer je met techniek boulderproblemen op te lossen en een niveautje verder te komen. Zo wordt er veel aandacht besteed aan hoe te bewegen, voetplaatsing en positionering. Om met deze cursus mee te doen is het belangrijk dat je al wat klimervaring hebt. Ben je net begonnen? Doe dan eerst eens mee met boulderen 101.

De cursussen starten op elke eerste maandag, dinsdag (of woensdag) en donderdag van de maand. De cursus betreft drie lessen op opeenvolgende woensdagen of donderdagen van 20.00 – 22.00 uur en op zaterdagen van 16.00 - 18.00.  De kosten zijn €60,- exclusief entree.
Let op! Het is niet mogelijk om af te wijken van de genoemde cursusdata binnen een reeks.

Inschrijven

Je kunt je direct voor de cursus inschrijven en betalen. De les gaat door bij minimaal 4 deelnemers, we informeren je hierover per mail in de week voorafgaand aan de eerste les.
bevestigingsmails belanden vaak in de spambox dus houd deze in de gaten!

Cursus vol of liever een andere dag? https://www.boulderhalzuidhaven.nl/cursussen/  

Inschrijven Basis Techniek

Techniek +

In deze cursus gaan we aan de slag met je sterke en minder sterke punten om je klimtechniek nog verder te verbeteren.
 Gevorderd - ong. 2 jaar klimervaring
 3 lessen x 120 minuten 
 Max 8 deelnemers
  €60

Boulder je al langer en heb je behoefte aan wat extra skills? Of merk je dat het niet lukt om nét dat niveau hoger te komen? Schrijf je dan in voor de Techniek+ les. Deze cursus richt zich op jouw sterke en zwakkere punten als boulderaar, om zo je klimtechniek nog verder te verbeteren. Om mee te doen is het belangrijk dat je ongeveer 2 jaar klimervaring hebt en de basistechnieken goed kent.

De cursus start op elke eerste woensdag (of dinsdag) van de maand. De cursus betreft drie lessen op opeenvolgende dinsdagen van 20.00 – 22.00 uur. De kosten zijn €60,- exclusief entree.

Let op! Het is niet mogelijk om af te wijken van de genoemde cursusdata binnen een reeks.

Je kunt je hieronder direct voor de cursus inschrijven en betalen. De les gaat door bij minimaal 4 deelnemers, we informeren je hierover per mail in de week voorafgaand aan de eerste les.
N.B. bevestigingsmails belanden vaak in de spambox dus houd deze in de gaten!

 

Inschrijven Techniek +

Social Night

Een gezellige én leerzame bouldersessie.
 Alle niveaus zijn welkom
 1 lessen x 120 minuten 
 Max 16 deelnemers
  €10

Kom naar de Social Night! Een gezellige én leerzame bouldersessie. Elke laatste week van de maand samen klimmen met (on)bekenden, onder begeleiding van onze trainers.

Voor iedereen die het leuk vindt om samen te klimmen en nieuwe boulderaars te leren kennen. Kom alleen of met je vrienden en werk aan je techniek, uithoudingsvermogen of puzzel samen op je favoriete projectje.

Na afloop kan er met elkaar nog gezellig een drankje gedronken worden.

Let op: prijs is exclusief entree en drankje.

Inschrijven Social Night

februari

Geen cursussen beschikbaar.

april

Geen cursussen beschikbaar.